Palju Õnne Spot!

01.02.2019

Spot of Tallinn tähistab 3. sünnipäeva

Veebruarikuu on Spot of Tallinna sünnipäevakuu. Sellega seoses ootavad nii vanu kui ka uusi Spot’i kliente mitmeid üllatused, mille hulgast leiate lühiajalisi eripakkumisi kui ka terve kuu kestvaid soodustusi ja üllatusi. 

Sünnipäevakuu eripakkumised algavad 4. veebruarist ning kestavad kuni kuu lõpuni. Terve kuu jooksul on võimalik osaleda Spot’i sünnipäevaloosis, kus iga pilet võidab ning auhindu jagatakse välja koguni 300tk! 

Täiendavalt on eripakkumine kõikidel neile kes otsivad kohta kus pidada meeldejäävat ning erilist sünnipäevapidu. Spot on selleks kindlasti õige koht ning veebruarikuu jooksul sünnipäeva broneerides on sünnipäev lausa 33% soodsam, kui tavaliselt!

Sünnipäeva raames oleme kehtestanud ka superhinnad meie Spot Shop poes, kus on võimalik soetada tõukerattaid, varuosasid, riideid, kaitsmeid jms kogunisti  -15% soodsamalt. Soodushinnad kehtivad poes kuni veebruari lõpuni.

Ajavahemikul 4.-10. veebruar toimub Spot of Tallinnas piletimüügi SUPER SALE, mille raames on kõik Spot of Tallinna pääsmed soodsamad lausa 31%!

Kuu jooksul võib oodata veel teisigi täiendavaid üllatusi, mistõttu on soovituslik kindlasti jälgida meie Facebooki ja Instagrammi. 

Meeleolukat sünnipäevakuud!

Spot of Tallinn

 

IMG_4304

Share:
<