Spot alustab uue Tumbling akrobaatikatreeninguga!

15.02.2019

Alates 25. veebruarist alustame Spotis täiesti uue akrobaatikatreeningu– Tumbling’uga.

Tegemist on treeninguga, kus saad õppida tireleid, hundirattaid, handspringe ja saltosid. Peamiselt kasutatakse treeningu läbiviimiseks spetsiaalset õhkrada, mis on selle treeningu lahutamatuks osaks.
Tumblingu treeningud hakkavad toimuma 2 korda nädalas, esmaspäevit ja kolmapäeviti ajavahemikul 14.30-16.00.

Treeningusse ootame kõiki noori poisse ja tüdrukuid vanusevahemikus 8-12 eluaastat. Varasemad kogemused saltode ja akrobaatikaga ei ole eeltingimuseks, seega kui on tahtmist ja pealehakkamist, siis tule kindlasti proovima!
Tumblingu treeninguid hakkab läbi viima oma ala professionaal ning erinevates välismaa- kui ka kodumaistes koolides ja klubides teadmisi omandanud Imre Liivak, kelle eesmärgiks on tulevikus kokku panna suurepärane ning tulemustele orienteeritud akrobaatide grupp.
Treeningrühma avamiseks peaks rühma eelregistreeruma vähemalt 7 huvilist, kuid kui rühm on juba avatud, siis hiljem saab soovi ja huvi korral ka jooksvalt grupiga liituda.

Eelregistreerumine toimub:

–> SIIN <–

ning esimene treening leiab aset juba 25. veebruaril.

Esimene proovitreening on kõikidele huvilistele tasuta, kuid hiljem on tegemist kuumaksu põhise õppetreeninglepinguga, mille kuumakse suuruseks on 65€.
Treeningrühma võetakse kokku 16-20 noort, seega ära maga maha Spot of Tallinna uut treeningut

Meeldivaid spordielamusi soovides
Spot of Tallinn

Share:
<