Spot korraldab sel suvel linnalaagreid!

26.05.2016

Kutsume kõiki aktiivseid noori Spoti linnalaagrisse. Spoti linnalaagrid toimuvad värskelt avatud Spot of Tallinn elamusspordi keskuses. Laagrisse ootame kõiki tõukeratturid, bmx ratturid, rulatajad ja rulluisutajad kes on vähemalt 7-aastased. Laagrid toimuvad neljas vahetuses: 13.–17.06, 11.–15.07, 18.–22.07 ja 1.–5.08. Linnalaager alustab iga päev kell 10.00 ning lõpetab 17.00.

Linnalaagris tegeleme tõukeratta, bmx-i, rula, rulluisusõiduga. Laagri käigus õpime tundma erinevaid akrobaatika treeninguid (parkour, tricking, trampoliinihüpped). Tutvume sõiduvahendite hooldusega. Lisaks vaatame ekstreemspordi filme ning osaleme erinevates mängudes.

Linnalaagrile lisaks on võimalik valik ka meediapakett.

Linnalaager maksab 165€ (5päeva).
Hind sisaldab ka lõunasööki Sportify Cafes.

Meediapakett sisaldab endas lisaks igapäevasele linnalaagrile ka meediakooli. Digitaalmeediat õpime hästivarustatud klassiruum kus on 5 iMac arvutit ning 4k telekat kust oma monteeritud videomaterjali vaadata. Filmimiseks kasutame kohapeal olemas olevat tehnikat (kaamerad, statiivid jne…), ning laagri lõpetamiseks monteerime kokku proffesionaalsel tasemel video.

Meediapaketi õpituba alustab kohe peale linnalaagrit 17.00 ning lõpetab 19.00.

Meediapaketi lisatasu on 50€. (Kohtade arv piiratud)

Laagrisse registreerimiseks tuleb saata kiri aadressile yritus@spotoftallinn.ee. Sealt edastatakse Teile registreerimisvorm.

Maksmine toimub kahes osas:
50% registreerimise kinnitamisel ning 50% üks nädal enne laagri algust.

Share:
<