Spoti kliendikaardid!

17.01.2017

Spoti kliendikaart pakub teile erinevaid võimalusi ja soodustusi!

 

KUIDAS SAADA KLIENDIKS/LIIKMEKS

  1. Alates 1. jaanuarist on kõigile Spot of Tallinna klientidele kohustuslik kliendi-/liikmekaart, ilma milleta ühtegi klienti hoonesse ei lubata. Alla 18. aastased noored peavad omama SPOT’i kliendi-/liikmekaarti, 18 aastased ja vanemad kliendid saavad kliendi-/liikmekaardi registreerida ID-kaardile.
  2. Kliendi-/liikmekaart maksab 2€.
  3. Kliendi-/liikmekaardi tegemise aluseks on täidetud kasutamistingimuste ankeedi olemasolu. Juhul, kui ankeet ei ole täidetud, siis tuleb see enne kliendi-/liikmekaardi saamist kindlasti täita. Alaealise lapse eest täidab ankeedi lapsevanem. (elektrooniliselt täidetud ankeedi puhul peab dokument olema digitaalselt allkirjastatud ja ankeet koos digidaalse allkirjaga välja prinditud ning keskusesse kaasa võetud)
  4. Spot’i tulles tehakse kõikidest klientidest veebikaamera pilt meie andmebaasi jaoks ning seda ei kasutata kusagil mujal
  5. Kliendikaardi kaotamisel tuleb kliendil soetada uus kaart.

 

MIDA ANNAB KLIENDI-/LIIKMEKAART

  1. Kliendi-/liikmekaardile on võimalik laadida raha ning seda siis hiljem Spot of Tallinnat külastades kasutada (kliendikaardile laetud raha tuleb ära kasutada aasta jooksul peale viimast laadimist)
  2. Kaks päeva enne ja kaks päeva pärast sünnipäeva saab Kliendi-/liikmekaardi omanik Spot of Tallinnas oma piletilt 25% soodustust ning sünnipäeva päeval saab sünnipäevalaps külastada Spoti tasuta. Soodustused ei laiene inventari rendile.
  3. Kliendikaardi tulevastest täiendavatest soodustustest annab Elamusspordikeskus kõikidele klientidele teada nii kodulehe kui ka Facebooki vahendusel

 

Elamusspordikeskus Spot soovib kõikidele olemasolevatele ja uutele klientidele meeleolukat ning elamusterohket külastust!

 

-> Spot lapse kasutamistingimused <-

-> Spot täiskasvanu kasutamistingimused <-

 

 

Share:
<