Uus venitustreening Spotis!

04.12.2018

Spot of Tallinn kutsub uude treeningusse

Alates 9. detsembrist alustatakse Spotis regulaarsete venitustreeningutega, mis toimuvad vastvalminud jõusaali ruumides. Treeningud hakkavad toimuma igal neljapäeval kell 19.00 ja pühapäeval kell 18.00. Maksimaalne kohtade arv treeningus on 10, mistõttu oleks kindlasti soovituslik eelnevalt end trenni registreerida. Esmakordne registreerimine telefoni teel 56232868, korduvkülastajad saavad registreeruda ka kodulehe vahendusel. 

Treeningkorra maksumuseks on 8 eurot, ning tasumine toimub Spot of Tallinna klienditeeninduses. Täiendavate treeningute lisandumisega tulevikus tekib võimalus soetada ka korra ja kuukaarte.

Mis on venitustreening

Tegemist on treeninguga, kus arendatakse peamiselt painduvust ja keha koordinatsiooni. Venitustreening koosneb kolmest osast: soojendus, põhiosa ja lõdvestus. Treeningu käigus töötatakse läbi erinevad lihasgrupid, mille tulemusena paraneb lihaste venivus ja liigeste liikuvus. Lisaks aitab venitustreening ennetada liigsete pingete tekkimist ja vähendab vigastuste ohtu.

Venitustreening sobib väga hästi nii istuva eluviisiga inimestele kui ka aktiivselt spordiga tegelejatele, kuna igaüks saab valida enda jaoks just sobiva venituse raskusastme. Treeningusse on oodatud igas vanuses mehed ja naised.

Kes hakkab venitustreeninguid läbi viima

Venitustreeningut hakkab läbi viima Eliise Piirla, kes on noor ja särav treener. Eliise on tegelenud mitmeid aastaid nii postitantsu, õhukanga ja rõnga treeningutega. Igapäevaselt läbiviidud venitus-ja jõuharjutustele lisaks on Eliise läbinud ka kümmneid work-shope maailmakuulsate treenerite juures. Eliise on täiesti veendunud, et treenitus, venivus ning jõud ei ole kellelgi lihtsalt kaasa sündinud ning alustada ei ole kunagi liiga hilja. Tähtis on lihtsalt kohale tulla ning alustada uut teekonda

Kohtumiseni treeningul!

Share:
<