Alustame uue treeninghooajaga 30. august!

26.08.2021

Treeninghooaeg 2021/2022 Spordiklubis Airpark

Meil on hea meel teatada, et alates 30. augustist alustame taas regulaarsete treeningutega. Algaval õppeaastal on võimalik Spordiklubis Airpark tegeleda järgmiste aladega: akrobaatika, parkuur, tricking, tõukeratas, BMX kross ja freestyle suusatamine. Algava õppeaasta treeningute ajakava ja hinnakiri on leitav meie koduleheküljel: http://www.spotoftallinn.ee/trennid/treeningud/


Tõukeratta treeneritena on liitumas on kaks uut treenerit: Ott Aleksander Raud ja Semjon Bassov, jätkab ka Georg-Joosep Allikas.

Akrobaatika treenerina liitub klubiga Margareta Schönberg kes hakkab juhendama algajate rühma, kuhu on oodatud igas vanuses huvilised.

 

Loomulikult on treeningutega liituma oodatud ka kõik uued tulijad, kuid nende registreerimine treeningutesse toimub trenni tulles kohapeal. Uutele tulijatele antakse esimest korda trenni tulles kaasa õppetreeningleping mille nad teistkordsel külastamisel peavad klienditeenindajale täidetud tagastama.

 

Kõikidel treeningutel osalevatel lastel peab olemas olema kollane Spoti liikmekaart, mis tuleb iga kord treeninule tulles esitada klienditeenindajale treeningule pääsemiseks.

Liikmekaarti on võimalik kasutada ka maksekaardina, kui sellele eelnevalt raha laadida (ei kehti kohvikus).

 

Kõigil 18 aastastel ja vanematel on vaja esitada keskusesse tulles COVID vaktsineerimise tõend, läbipõdemise tõend või negatiivse testi tulemus. Kohapeal on võimalik teha ka kiirtesti.

 

Kui tekib küsimusi kirjutage adeele@spotoftallinn.ee

Sportliku sügist ning edukat algavat hooaega Spordiklubis Airpark!

Share:
<