Covid19 treeningute piirangutest

27.11.2020

Alates 24. novembrist, jõustuvad seoses Covid19 laieneva levikuga Eestis ja Harjumaal täiendavad piirangud. Sedapuhku puudutavad need piirangud ka spordiklubisid ja spordiklubides sportimist. Eesti Vabariigi Valitsuse otsusega kehtivad järgmised reeglid:

 

  • Maksimaalselt 10 last treeninggrupis
  • Maski kandmise kohustus kõikides siseruumides, kehtib hoonesse sisenedes, ja hoones ringi liikudes, (treeningtegevuse ajal ja alla 12 aastastel lastel pole maski kandmise kohustust)
  • 2+2 juhul kui seda on võimalik mõistlikult tagada

 

Seoses kohe kehtima hakkavate reeglitega oleme sunnitud ka meie oma treeninguid veidi ümber vaatama ja rühmade osas korrektuure tegema.

 

Mis muutused me teeme:

 

  1. Akrobaatika, Tõukeratta, BMX ratta ja Freestyle suusa treeningajad ei muutu ning treeningud toimuvad graafikus ette nähtud aegadel
  2. Parkuuri treeningrühmade algusajad jäävad samaks, kuid treeningute kestvus muutub veidi lühemaks (vaata kaasas olevast nimekirjast)
  3. Jagame kõik rühmad 10 kaupa gruppideks, mis ei muutu kuni piirangute lõpuni
  4. Igale 10 liikmelisele grupile on ette nähtud nende treening- ja kogunemisala, mille juhised antakse esimeses trennis treeneri poolt saalis.
  5. Kokkupuude teiste grupi liikmetega ei ole lubatud
  6. Käte desinfitseerimine ja maski kandmine hoonesse sisenedes on kohustuslik
  7. Võimalusel palume lapsevanemal hoonesse üldse mitte siseneda. Juhul, kui on vajadus siseneda hoonesse tuleb kanda maski
  8. Trennid algavad ja lõppevad ette nähtud aegadel. Kellelgi ei ole võimalust peale trenni hoonesse kauemaks jääda
  9. Treeningu ajal ei pea maski kandma
  10. Riietusruumis on maski kandmine kohustuslik

 

NB! Reeglite eiramise või korduva rikkumise korral on treeneritel ja Spot of Tallinna töötajatel õigus rikkuja viivitamatult keskusest ära saata.

 

Gruppide jaotuse leiate kirja manusest!

 

Loodame Teie mõistvale suhtumisele ning saame üheskoos viirusest võitu!

 

Lugupidamisega

Share:
<