Eriolümpia ekstreemspordipäevad Spot of Tallinnas

07.10.2021

Eriolümpia ekstreemspordipäevad Spot of Tallinnas

 

Eriolümpia Eesti Ühendus  koostöös Spot of Tallinnaga korraldab juba kolmandat hooaega Eriolümpia Ekstreemspordipäevi, mis on noorte hulgas väga oodatud ja populaarsed. Lisaks eriolümpia noortele olid eelmisel hooajal kaasatud ka tavakoolide õpilased, kes läbi sellise päeva said ühendava spordi kogemuse. Ühendav sport on selline koostöövorm, kus erivajadusega ja tavasportlased tegutsevad koos.

2021 aasta sügishooajaks on selliseid külastusi planeeritud vähemalt neljal korral, kus siis erivajadusega noortele õpetatakse läbi mängu nii akrobaatikat kui ka tõukerattasõitu. Eriolümpia programmi eestvedaja Tiina Mölli rõõmustas: „Uudsed spordialad tekitavad läbi põnevuse noortes huvi liikumise ja spordi vastu ning sportimisharjumuse kujundamine on meie sihtrühma jaoks eluliselt vajalik“. Lõpetuseks avaldas Tiina lootust, et programm võiks tulevikus jätkuda kaasates uusi ühendava spordi koostööpartnereid.

Spot of Tallinna tegevjuht Tauri Tilk leiab, et need noored vajavad väga palju tuge ning liikumine on nende tervise ja arengu seisukohalt väga oluline.

Kui kellgi tekkis soov eelpool kirjeldatud programmi toetada või kaasa lüüa, siis võib julgelt võtta ühendust tauri@spotoftallinn.ee või tiina@eeo.ee .

 

Share:
<