Spot of Tallinn kutsub teid kooli sportlikule kooliekskursioonile

22.09.2021

Hea koolipere,

 

Õppeaastast on hoogsalt käima läinud ning vaatamata olukorrale on kooliekskursioonid ja muud ettevõtmised taaskord päevakorda kerkimas. Sellega seoses pakub Tallinna külje all Peetris asuv Baltikumi suurim elamusspordikeskus Spot of Tallinn kõikidele koolidele eksklusiivset võimalust külastada Spot of Tallinnat ilma teiste klientidega kokkupuudet omamata.

 

Spot of Tallinna aktiivne ekskursioon on ca 2,5 h pikk, koosneb kahest 60 minutilisest sessioonist. Ühe sessiooni käigus saavad noored tutvuda erinevate akrobaatika elementidega – läbida parkuuri rada, hüpata trampoliinidel, proovida saltosid Foami jne. Teise sessiooni käigus saavad noored sõita trikitõukerattaga ning katsetada erinevaid pargi osasid (pumptrack – lainerada, bowl – kauss, street – tänavapark). Lõpetuseks jääb lastele ka vaba aeg iseseisvaks harjutamiseks.

 

Ootame teie 25-50 liikmelisi gruppe eelnevalt meie juures broneeritud ajal hinnaga 15 eurot inimene, mille eest tagame teile nii programmi, programmijuhi(d) (1-2 vastavalt grupi suurusele), kiivrid kui tõuksid. Nimetatud pakkumise raames on Spot of Tallinnat võimalik külastada E – R ajavahemikul 10.00-13.00, kuid arvestama peab seda, et iga päev võetakse vastu maksimaalset 1 grupp. Vabade aegade olemasolul on sellistel tingimustel võimalik broneerida ekskursioone kuni mai kuu lõpuni! Ole kiire, kuna vabu aegu ei pruugi kõigile jaguda!

 

Info ja aegade broneerimine:

Adeele Arnek: adeele@spotoftallinn.ee või telefonil +372 55996165

 

Tulge kooli või klassiga ning andke oma õpilastele võimalus proovida kus ja mismoodi treenib mitmekordne X-mängude võitja Kelly Sildaru, sest ka just tema harjutab Spot of Tallinnas! 

 

Tutvu Spot of Tallinna tegemistega kodulehel www.spotoftallinn.ee või Facebookis www.facebook.com/spotoftallinn. Videokokkuvõtteid meie tegemistest leiate ka Youtube kanalist https://www.youtube.com/channel/UCNRefz4awogegSzK4Wbp-og/videos

 

Peatsete kohtumisteni Spot of Tallinnas

 

 

 

 

 

Share:
<