Võru Kesklinna Kooli tublimad nautisid preemiareisi Spoti

16.03.2016

Külastust Baltikumi suurimasse elamuskeskusesse Spot olid välja teeninud 50 tublimat Võru Kesklinna Kooli 4.-9. klassi poissi ja tüdrukut. Noored lustisid Spoti treenerite juhendamisel täiega! Keskuse külastus toimus Spordiklubi Airpark poolt läbiviidava üleriigilise liikumisharrastuse projekti “Parimate valikute nimel“ raames.

Mitme tunni jooksul oli võimalus proovida BMX rattaga sõitmist künklikul ja keerukal rajal, samuti vigursõitu tõukeratastega ning hüpata trampoliinil ja panna oma võimed proovile parkuurimises.

Adrenaliini jätkus igasse hetkesse ning nägudest võis välja lugeda ainult vaimustust. Kõiki turvanõudeid järgides ja juhendajate silme all ei saa sellegipoolest mööda mõnest kergemast marrastusest ja põrutusest. Aga selle peale oli aega mõelda alles hiljem, sealsest emotsioonist välja tulles.

Lapsed ei olnud kommentaaridega tagasihoidlikud. Getriin: “Elu äge oli!“, Alvar: “Aega jäi väheks. Võrus võiks selline koht olla. Seltskond oli super“, Romi: “Kõige lõbusam oli ülevalt alla porolini sisse hüppamine. Seal võiks elada.“, Diana: “Juba planeerime uut minekut“.

Igal juhul innustame ka teisi koole projektis osalema. Elamus on garanteeritud!

Võru Kesklinna Kooli kehalise kasvatuse õpetajad

Share:
<